Wie ik ben

 

Hans Burgers kl

Mijn naam is Hans Burgers.  Ik heb JJB Personal Assistance opgericht in 2001 met als doel kleine kantoren en zelfstandigen zonder personeel te ondersteunen met o.a. kantoorautomatisering, huisstijlen en websites. Sinds 2016 is mijn werkterrrein echter verschoven naar een andere kant en heb ik de ICT verlaten.

Ik ben van oorsprong geschoold als industrieel vormgever aan de Akademie voor beeldende Kunsten in Arnhem (nu Artez) en via omzwervingen uiteindelijk in de ICT sector beland. ICT was tot 2016 mijn "core business" maar JJB deed vanaf de oprichting ook regelmatig mee aan projecten die niet direct ICT gerelateerd waren omdat mijn interesse en expertise veel breder is. Ik heb o.a. ervaring in de horeca/catering, evenementen, theatertechniek, decorbouw- en ontwerp en de affiniteit met de kunsten-sector is erg groot. 

Sinds 2016 heb ik weer een eigen werkplaats waar ik o.a. sieraden, houtgestookte (rocket)ovens en andere eigen ontwerpen vervaardig. Verder werk ik voor musea als tentoonstellingsinrichter en wordt ik regelmatig ingehuurd als timmerman door aannemers. Tevens houdt ik me vaak bezig met innovaties in de breedste zin van het woord. Mijn ontwerpen hebben dan ook meestal een innovatieve grondslag.