Wie ik ben

 

Hans Burgers kl

Mijn naam is Hans Burgers.  Ik heb JJB Personal Assistance opgericht in 2001 met als doel kleine kantoren en zelfstandigen zonder personeel te ondersteunen met o.a. kantoorautomatisering, huisstijlen en websites.

Ik ben van oorsprong geschoold als industrieel vormgever aan de Akademie voor beeldende Kunsten in Arnhem en uiteindelijk in de ICT sector beland. Het persoonlijke contact met de klant vind ik belangrijk en het is mijn streven klanten zoveel mogelijk inzicht te geven in hun eigen ICT-omgeving zodat ze grotendeels zelf in staat zijn eenvoudige problemen op te lossen. Uitleggen en verklaren is daarbij een belangrijk onderdeel van mijn dienstverlening.


ICT is weliswaar mijn "core business" maar JJB doet ook regelmatig mee aan projecten die niet direct ICT gerelateerd zijn omdat mijn interesse en expertise veel breder is. Ik heb o.a. ervaring in de horeca/catering, evenementen, theatertechniek, decorbouw- en ontwerp en de affiniteit met de kunsten-sector is erg groot. Verder houd ik mij bezig met energie in de breedste zin van het woord. Dat begint bij alternatieve energie uit zon en wind en eindigt ongeveer bij wat de Chinezen "Qi" ofwel levensenergie noemen.

Energievelden met mogelijke schadelijke gevolgen voor de gezondheid op de werkplek door o.a. WIFI, DECT- en mobiele telefoons hebben mijn speciale aandacht omdat we daar dagelijks mee te maken hebben. Deze elektrosmog breidt zich erg snel uit en onderzoeken tonen nu wel aan dat we ons daar zorgen over moeten gaan maken. De komende tijd zal ik me daarom vooral inzetten voor de gezonde werkplek en adviseren over oplossingen die we kunnen toepassen voor deze problematiek.

.