Website bouw en ontwerp


Voor het ontwerpen en ontwikkelen van uw website kunt u ook bij mij terecht.

Aanvragen domeinnaam, e-mail en webruimte (hosting)

Ik kan samen met u een geschikte domeinnaam bedenken. Daarna regel ik de aanvraag en breng ik uw website en e-mail onder bij een partner: Intention BV. Mocht u al een hostingprovider hebben of voorkeur voor een andere partij dan is dat prima. Ik implementeer vervolgens uw e-mail op uw pc's en smartphones.

Joomla: een CMS

Ik ontwikkel uw website in het gratis programma Joomla. Dit programma is een zgn. CMS (Content Management System) waarbij eenvoudig gezegd de inhoud en het ontwerp van elkaar gescheiden zijn. Verder is dit CMS een soort blokkendoos waarmee u makkelijk modules (kleine programma's) kunt toevoegen die uw website aantrekkelijk maken. Bovendien kunt u met enige oefening makkkelijk zelf uw website bijhouden en wijzigen d.m.v. een handig inloggedeelte. Het fijne van een CMS is dat de vormgeving vaak makkelijk te wijzigen is en u minder afhankelijk bent van de ontwikkelaar (mij dus).

Nieuwsbrieven, Blog, Testimonials en SEO

Om je als bedrijf een beetje te profileren maak je al gauw gebruik van nieuwsbrieven en ook dat kan in Joomla ingebouwd worden. Ook een blog wordt standaard meegeleverd en een testimonial module kan extra toegevoegd worden. Met je vindbaarheid op Internet (SEO) ga ik ook aan de slag en zal ik zorgen voor de juiste instellingen. Daarbij houd ik me wel aan de regels die vooral Google opgesteld heeft anders gaat het na een tijdje vaak mis.

Wordpress

Als u aan een heel eenvoudige website genoeg heeft dan is Wordpress een goede oplossing voor u. Ook dit programma is gratis en geeft u controle over uw website op eenvoudige wijze. De mogelijkheden zijn echter beperkt. Wordpress is heel populair en al was het oorspronkelijk puur bedoeld als blog-platform, tegenwoordig kun je er veel meer mee. Maar: de mogelijkheden blijven beperkt tenzij je actief gaat aanpassen in de code. En dat doe ik zo min mogelijk. 

Kosten

U moet bij het laten bouwen van een website denken aan een bedrag vanaf € 250,- en dan gaat het om een eenvoudige site. Dat kan zeker goedkoper en er is dan ook enorm veel concurrentie. Het grote verschil is echter dat ik een vaste prijs op voorhand met u afspreek en dat u niet voor verassingen komt te staan. Ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Dan krijgt u daarna een offerte op maat en dat verplicht u tot niets.

Voorbeelden van websites die ik gebouwd heb:

www.margreetridder.nl

www.levenskunst.org

www.vlinderlelie.nl

www.beavanwerven.nl

www.grol-orthopdie.nl

www.dorresteinpraktijk.nl