ICT Advies en beheer

Ik geef u graag antwoord op uw IT vraagstukken en kan u adviseren bij het aanschaffen van de hard- en software. Zelf werk ik met Windows, Apple en indien nodig met Linux. Zelf koop ik geen hardware voor u in, u betrekt de goederen direct bij een leverancier van uw keuze of ik adviseer een partij. Dat scheelt tijd en geld alles staat direct op uw eigen naam.  Ik ben onafhankelijk en heb geen afspraken met bedrijven waardoor u vrij bent om uw hard- en software te betrekken bij de leverancier waar uw eigen voorkeur naar uit gaat.

Netwerk en pc-beheer (ook op afstand)

U kunt bij mij terecht voor het beheer van uw (kleine) computernetwerk. Uw computers worden up-to-date gehouden door periodiek onderhoud en ik installeer de benodigde anti-virussoftware. Tevens installeer ik software waarmee ik uw pc's op afstand kan overnemen om u snel te kunnen helpen bij vragen. Verder zorg ik voor het veilig bewaren van uw documenten via een backup-systeem dat voor u prettig werkt en aangepast is aan uw behoefte. Ik implementeer daarbij altijd een tweede backup naar een server op internet omdat bij diefstal of andere calamiteiten waarbij de pc's en backupsystemen niet meer te gebruiken zijn, uw bestanden in ieder geval bewaard blijven.

Smartphones en Tablets (Apple, Android)

Intussen zijn smartphones en tabletts niet meer weg te denken uit uw werkomgeving en daarom biedt ik ondersteuning en integratie met uw bestaande netwerk.

Social Media

Ik help u met uw Facebookpagina, uw Twitteraccount en adviseer u over wat u nu beter wel en niet kunt doen, kijkend naar uw professie en de bedrijfstak.